Dagens

// Blus från Odd Molly // Jeans från Vero Moda // skor Johnny Bulls // Jacka från Odd Molly // Sjal från Ginatricot //


My baby is home


Hej! Söndag idag och lovet är snart slut känns det som.. Min vecka har mest bestått utav träning och kompisar. Idag kom My best pal hem. Innan dess var jag på ett sjukt jobbigt Cross fit pass. Var helt slut efter det så var bara sängliggande ett tag. Tills jag röck upp mig och fixade mig för middag med Nita och därefter bio med mormor, Lennart och Sandra. Det var mysigt! 

Nu är jag och Sanna hos mig och idag tar vi det nog bara lugnt. 

Something new



Denna fina var en av sakerna jag fick med mig hem idag. Visar bättre bilder på allt sen. Från Odd Molly. 

Home


Hej där! Kom nyss hem från en shoppingrunda på mellandagsrean i Täby. Jag och nita var där och nu ska vi till gymmet för ett benpass. Hörs senare! 

My dress


Jag tror att detta kommer vara min nyårsklänning. Haft lite panik över det när jag som vanligt var ute lite i sista stund. Om jag inte kommer hitta någon annan som jag blir helt förälskad i, blir det nog denna. Hittade den i söndags på Bikbok och fick den för halva priset även fast den inte var på rea, då kände jag mig tvungen att köpa den nästan!

Jul


Bitchy Ella // Mysbild från julafton // Myskväll med Sanna // bild från när jag bakade lussebullar // 

Hej!! Hade en sån himla mysig julafton. Vi åkte först hem till mormor för att fira där. Först åt vi gott och sen öppnade vi julklappar. Fick mest pengar och lite små saker. Men det var mysigt! Sen åkte vi hem till farmor och myste med henne framför den älskade filmen Love actually. Jag och Sandra sover här också och imorgon är det jul lunch innan ett tränings pass. Kram 


Weekend



Hello guys! Längesen nu. Har varit mycket den här veckan. Har mest tränat, pluggat lite och så. Fredagen började med att vi fick jullov, sedan gick vi och tränade. Efter det så hade jag,Sanna och Ania en jul lunch. Vi bestämde att vi skulle ha det istället för att ge varandra julklappar.

Kvällen började hos Jossan med middag. Sedan gick vi några tjejer hem till en kompis och var där resten utav kvällen. Igår blev det lugnt hela dagen, var med Sanna under kvällen och fick säga hejdå till henne, hon är borta en vecka i Åre nämligen. Just nu sitter jag och väntar på att Erik,mamsen och Sandra ska bli klara så blir det lite julshopping och bio. 

Mys måndag


Nu sitter jag, Sanna och mamma framför tv:n. Tänkte bara slänga in ett litet kvälls inlägg. Vi väntar på att paradise ska börja, ha en mysig kväll hörrni! 

Måndag.

 
 
 

Hej! Måndag nu, sitter på elevtiden och fördröjer tiden. Har inte riktigt något kvar att göra. Ska till gymmet direkt nör jag slutar sedan tänkte jag baka lussebullar, men blir nog imorgon istället. Nu har jag nästan köpt alla julklappar. Bara några kvar, känns bra. Och skönt att jag tog tag i det i veckan. Kände ett tag där, att nu skiter jag i den här julen, jag orkar inte. 
 
 
 

On my way



Så, nu är jag påväg till jobbintervjun, kan ju säga att jag är lite nervös. Men det ska nog gå bra. 

Jag har förresten klippt mig idag också. Det var Ania som gjorde det, klippte dock bara topparna men det gör ändå skillnad. Blir en mysig fredag idag, ska äta middag hos Sanna sen så blir det nog bara en mys kväll med film och så. 


Fredagsfeeling & pirr i magen

En fredags glad Ella
 
Godmorgon! Detta inlägget är tidsinställt, då jag inte vet om jag kommer hinna blogga någonting imorgon. Sitter nog just nu och skriver ett jobbigt historia prov. Ska på en jobb intervju idag vid halv fyra. Lite nervöst och pirrigt, men det ska nog gå bra. Så länge jag är trevlig och glad! Ikväll hoppas jag vi hittar på någonting kul. Förra helgen var rätt bra så hoppas på det den här helgen också! Ha en bra fredag!

 
 
 
 
 

Julklapps tips!

 

Jag vet att det kan vara lite svårt att hitta julklappar man vill ha eller vill ge till någon. Men detta är tre saker jag önskar mig. De ursnygga Marc by marc jacobs örhängena finns på Jackie vet jag och på Marc Jacobs affären inne i centrala Stockholm. Sedan finns Kashmir sjalen HÄR! Och plånboken hittar du HÄR!

Ja, livet.

Några fina bilder på mig och mina vänner. Och några fina citat.
 
Det är mycket som händer i livet just nu. Nyss börjat i gymnasiet, ny skola och nya människor. Känner att jag inte riktigt helt kommit in i det ännu. Och idag var en halv bra dag eftersom att jag alltid är smått sjuk på vintern. Var först hos tandläkaren för att kolla min käke. Så gick jag på en lektion i skolan, sedan kände jag bara mig så himla hängig och förkyld så åkte hem istället. Men sedan kom Sanna hit och då kändes allt genast bättre och henne mår jag alltid bra med. Pluggade som tusan till provet imorgon också så det känns bra. Men förövrigt känns hela livet lite luddigt, allt så förvirrande. Vet inte vad jag vill på alla plan heller. Men det är väl okej, så är det ibland.

Tips/Inspo

Tänkte tipsa om en jätte bra podcast som Michaela& Dasha gör. Deras podcasts handlar om temat kärlek där de pratar om olika ''ämnen'' inom kärlek. Men också ville jag tipsa om Michaelas två böcker som handlar om kärlek och sorg men också fina stunder med kärleken. Jag har lyssnat på deras podcast sedan i somras och jag älskar den!
 
Hennes två böcker finns att köpa : HÄR & HÄR
 
Och HÄR hittar ni till deras podcast.
 
 

Julklapps handling och jobbintervju

Hej! Onsdag och snart fredag, snacka om en tjej som älskar helg. Haha.. Nej men just nu har jag Naturvetenskap, är klar med det vi ska göra men får endå inte gå härifrån så passade på att blogga lite. Har lite roliga nyheter, ska på jobbintervju på fredag. Hoppas det går bra! Sedan idag efter skolan ska jag julhandla lite och om jag hittar någonting fint kanske jag handlar en liten julklapp till mig själv också. Känns som en ganska bra dag idag, förutom att jag har ett historia prov på fredag, som jag har lite ångest inför. 
 
Så sugen på sommaren just nu så fick bli en bild från när jag och Ania hade varit på Grinda och myst en dag.

LOVE

 
 
Dessa gudomligt snygga klackarna är nu mina. Finns att köpa HÄR!

ZAAAANNTEEEE

 
Har inte tagit upp detta i bloggen ännu. Men jag vet att jag har nämnt någonting om en resa med tjejerna i sommar. Men nu är det äntligen bokat! Eller bokade för ungefär tre veckor sedan men har glömt att berätta det. Vi ska åka till Grekland,Zakynthos! Jag,Sanna,Josefine och Nita. Bara vi fyra vad vi vet just nu, sen kanske några andra av våra vänner bokar senare. 
 
Ska bli så himla roligt! Ligga på stranden, äta god mat, gå ut på kvällarna. Träffa trevligt folk och bara ha det allmänt bra! Detta är min första resa utan föräldrar och de andra tjejernas första också. Att bara få bestämma vad vi vill göra och när vi vill göra det när vi är där nere känns så himla bra. Vi åker i slutet av Juni och blir borta i en vecka. Längtar!! Vill att tiden ska gå snabbare!

Glögg mys

 
Hej! 
Måndag idag då, tänkte bara ifall någon hade glömt..Haha.. Gud vad rolig jag är. Nej men just nu sitter jag och googlar runt lite om resan i sommar, inlägg om det kommer snart! Slutade vid tre idag då åkte jag direkt och gymmade. Efter det har jag inte gjort så mycket, druckit lite glögg och socialiserat mig med pappsen. Mitt rum är nu mera alltid städat, don't know why(?), men i alla fall det känns lite jobbigt, konstigt nog. Men har ju fan inget att göra ibland när jag är hemma då känns det som.. Haha. Men verkligen på tal om ingenting. 
 
Ska nog träffa Sanna senare ikväll och mysa lite. Men snart blir det middag och det blir bara en lugn kväll idag. Hoppas ni har haft en bra måndag! Själv längtar jag till fredag igen. Kram.

Tips på nyårsklänningar!

 
1. HÄR  2. HÄR 4. HÄR
 
Det var så konstigt, klänningen på tredje bilden var helt plötsligt borta när jag letade efter länken. Men den ska finnas på Nelly!
 
 
 
1.HÄR 2. HÄR 3.HÄR 4. HÄR
 
 
 
 

H&M Home

 
Allt detta är i från H&M. Har aldrig riktigt kollat efter heminredning på H&M innan, även om jag har vetat att det har funnits. Det finns så himla mycket fint där och till bra priser. Att heminreda är ju så himla kul, det är nog en sak jag skulle kunna tänka mig att göra när jag blir äldre. Jag tycker att H&M är lite underskattat när det kommer till deras ''home'' sortiment. Ni kommer direkt till deras utbud av inredning HÄR!

Söndag

 
Hallojken! Hur är det idag? Med mig är det bra, lite smått trött bara. Igår så var vi först hos Sanna och kollade på Så mycket bättre, så himla bra program! Agnes är ju så sjukt begåvad! Sedan åkte jag och Thea till Wille en stund och där var det lite folk. Hade väldigt trevligt! Kvällen slutade med att jag och Sanna hamnade hemma hos mig och somnade till ett avsnitt av One tree hill. 
 
Idag har jag inte gjort någonting förutom att jag och pappa köpte pizza och handlade lite. Just nu sitter jag och väntar på att Solsidan ska börja medans jag kollar efter lite julklappar. 

Nytt!

 
 
Blus från Cubus, kostade 149 kronor.
CC cream från Cubus också. Jättebra om man lätt får rodnader om kinderna!

Hela rummet i bilder

Har städat mitt rum, så tog det tillfället att då kunna fota hur hela rummet ser ut nu när det är färdigt!
 
 
 

Morgonmys

 
Godmorgon! Haha typ första inlägget som inte är gjort på natten. Nej men igår när jag kom hem låg jag i kökssoffan med täcke och kudde. Så jag somnade där och vid fem gick jag in till min kalla säng, och på något vis glömde jag mitt täcke ute i köket, haha.. Nita kommer hit om en stund och innan dess hade jag tänkte passa på att städa lite och så. Sandra och pappa ska på bio, så blir ensam ett tag. Vad kvällen har att bjuda på vet jag inte ännu. Antingen tror jag att jag bara blir hemma eller så hittar vi på något kul. Känner mig lite halvt förkyld så tänkte bara ta det lugnt under dagen. Åh vill ju gå och träna ju! 
 
På tal om ingenting, snön som kom inatt. Tycker det är jätte mysigt men hade kunnat skippa den hellre, jobbigt när det blir slaskigt sen bara. Eller vad säger ni? 
 

Snart är ni mina

 
Denna fredag blev plötsligt så mycket bättre när jag beställde hem de här pinglorna. De har varit slutsålda direkt de kom in nya storlekar på Nelly, hela tiden. Men idag såg jag att de kommit in i storlek 38 igen, så då var jag snabb och beställde dem. Tänkte ha dem på nyår, kommer bli så himla snyggt! Längtar tills de kommer hem. Passa på att köpa ett par så länge det finns storlek kvar, för dem går fort. Finns även i kornblått. 
 
Finns att köpa HÄR!

Lugn dag

Mys i soffan tidigare idag // Min outfit i fredags // Tårta från Felicias middag
 
Hej där! Lite sent att slänga in ett fredags inlägg nu kanske. Idag har jag inte gjort så mycket, slutade tolv och då gick jag hem till mamsen för att ta emot ett paket. Sedan åkte jag till Ania och åt middag där, sedan hade vi det lite mysigt med ljus och spel. Sen åkte vi åt olika håll och jag hamna här hemma. 
 
Ligger i soffan med Sandra här brevid och kollar på One tree hill. Har fastnat för det igen, har redan sätt hela serien. Men den är så bra, man måste ju bara älska Brooke! Hon är lätt min favorit karaktär. Jaja, men köpte ett par skor idag. Längtar tills dem kommer! Imorgon ska jag träffa Nita under dagen, som kom hem idag från Kosovo. Ska bli mysigt! Godnatt på er. 
 
 
 
 

En dag närmare fredag

Gårdagens outfit! 
Godmorgon! Sitter just nu i skolan, har naturvetenskap. Har precis blivit klar med min stora & jobbiga inlämning, så fick lite tid över att blogga. Jaha vad har hänt i veckan då? För mig inte så speciellt mycket ännu, har mest tränat och pluggat. Har inte riktigt några planer ännu för helgen. Idag ska jag träna, sedan planerade jag att bara ta det väldigt lugnt. Känns inte som att jag hunnit med det nu ett tag. Tänkte tända lite ljus, kanske ta ett bad eller lägga mig och kolla på massor avsnitt av någon bra serie. Haha längtar typ tills jag får komma hem och göra det. När det endå typ är mörkt när jag slutar blir det extra mysigt med ljus.

Sunday i'm in love

Min sminkning och outfit från fredags kvällen!
 
Hej! Hur är det med er? Med mig är det väldigt bra! Var inte ute igår så idag är jag pigg. Min helg har varit väldigt bra. Men hela min vecka har för det mesta bestått av massor av plugg. Så i fredags stannade jag kvar i skolan några timmar och gjorde klart min svenska, vilket var en väldigt svår inlämning. Sedan åkte jag hem hoppade in i duschen, började fixa mig och sedan runt fem åkte jag hem till Felicia där vi skulle ha överraskningsfest för henne. Hon fyller nämligen år nu på onsdag och då firade vi henne i fredags. Vi var ett gäng tjejer som var där innan henne och fixade mat osv. Hon blev jätte chockad och glad och kvällen blev bra. 
 
Kom hem rätt sent på fredag natt så hela lördagen var jag hemma. Var ute på en promenad under dagen, men var inte ute mer än så. Sanna var hos mig och vi tog det lugnt med lite kortspel,film och annat mys. Idag är jag utvilad, så idag ska jag städa,packa,träna och plugga lite grann. Åh älskar när man är pigg och alert på söndagar!