Längesedan

Hej! Alltid lika tråkig som börjar med "Hej!" i varje inlägg. Men äsch. Onsdag idag, har varit en bra dag. Hade en redovisning på naturvetenskapen som var lite jobbig men det gick bra. Sen hade vi bara matte. Efter skolan så hade jag klipptid (ni får se resultat sen) men innan det gick jag och Sanna i lite affärer. När vi hade klippt oss så tog jag, Ania, Sanna och Tor en fika. Det var mysigt, inte träffat Tor på ett tag nu. 
 
Sedan gick jag och tränade i någon timme tills jag skulle möta upp mamma och handla. Då köpte jag även den vita kappan där ovanför. Åh den är så fin! ♥

Plugg & PH

Bild på mig från idag.
Kära tisdag. Nej men nu är jag glad! Slutade för en halv timme sedan och gick direkt hem till Ania. Vi har Naturvetenskaps prov imorgon så vi ska plugga, tänkte vi. Som jag skrev tidigare talet gick jätte bra vilket känns jävligt skönt. Nu står Ania och bakar scones så då ska vi fika och sedan sätta igång med pluggandet. Hade tänkt försöka hinna mig ner till gymmet och träna innan Paradise Hotel börjar. Åh final veckan, very exciting!! :)

Att våga

 
Jag är så himla glad av att den här dagen är över. Jag höll tal idag på svenskan och jag tycker det är så himla jobbigt. Varför vet jag inte, att sjunga framför en betydligt större publik är inget problem men att stå där framme alldeles själv och hålla tal, det kändes mycket jobbigare. Men jag gjorde det! Vilket jag är väldigt väldigt glad över. Hade lika gärna kunnat skita i det och skippat den lektionen för att jag var nervös. Men snacka om hur skönt och bra det kändes efter. 
 
Det jag försöker komma fram till är att man inte alltid ska backa när det känns väldigt otryggt och jobbigt. Att man istället ska face it och bara göra det. Även om det känns jätte jobbigt. Men för varje gång man gör det som man tycker är läskigt eller jobbigt så blir det lättare nästa gång. Jag kan vara en blyg person ibland men om det är någonting jag tycker är rätt eller fel så står jag upp för det. 
 
Och vet ni vad, man klarar det. Vad det än kan vara som känns läskigt så kan kan man göra mer saker än vad man tror. Jag vet ju att ingen kommer komma ihåg mitt tal efter att jag tog mitt kliv ut genom lektionssalen, ingen kommer lägga någon större energi på att analysera kring mitt tal jag hade i ettan på gymnasiet. Och om det nu vore så att det gick åt helskotta, fine. Men ingen kommer bry som om det heller och då är det bara att försöka igen,igen och igen. När jag skriver såhär pratar jag inte bara generellt om att hålla ett tal kan vara jobbigt, utan allt som kan kännas jävligt obehagligt och påfrestande. 

Dagens

 
Tänkte passa på att visa dagens outfit nu när jag ändå är här i farten. 
// pälsväst från Belle shoes // Tröja från H&M // Jeans från Hollister // Armband från Thomas Sabo //

Fina vinglas

 
Dem här fina vin glasen och cocktail glaset är jag lite kär i. Jag är egentligen för ung för att dricka alkohol, det vet jag. Men dessa är så himla fina även om man har de bara som prydnad. De kommer från Carolina Gynnings kollektion och alla glasen har olika motiv och står för någonting. Det första glaset till vänster står för '' Gör upp med ditt förflutna så att det inte förstör din framtid.''  Tycket det är så fina för att det står för just någonting och den fina konsten. De är inte så vanliga liksom.
 
Åh vill flytta hemifrån och köpte fina vinglas och ha middagar med vänner! Ibland sitter jag och svävar in i min lilla egna värld och kollar på inrednings inspiration i flera timmar. Men de här glasen kommer jag köpa någon gång i mitt liv i alla fall. De kostar 249 :- kronor och finns på olika webbshopar. Det är bara att googla Carolina Gynning glas kollektion. 

En sån där lista

Lista tagen från Dashas blogg.

Hur såg du ut för ett år sedan?
Såhär liten och nyfixad för fest var jag för ett år sedan. Sjukt hur mycket man förändras under ett år.
 
 
När vaknade du imorse?

Somnade rätt sent igår natt, så vaknade vid ett idag. Men då åkte vi och åt lunch se det var en bra morgon/förmiddag.
 
Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Haha det kommer jag inte ihåg nu.
 
Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?

Nita ringde vid typ tre så för mig var det väl ungefär morgon när jag vaknade vid ett. Vi pratade lite om gårdagen och annat skvaller.
 
Vilket humör är du på?

Just nu är jag på garv humör för jag och Sandra har lite roligt och skämtar om Chris.
 
Har du ont någonstans?

I nacken, men det har jag typ alltid när jag suttit länge framför datorn.
 
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

En smoothie som jag drack när vi var på Kreta som var jätte god! Och lite godis kanske, inte så sugen på något speciellt just nu.
 
Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Jag köpte naturgodis, två blockljus och en läppsyl.
 
Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?

Instagram imorse, men fronter på datorn.. haha.
 
Vad ska du göra ikväll?

Det är väl snart dags att sova, det är ju snart natt.
 
Vilken är den första låten du sätter på idag?
Sanna valde låt i bilen men jag tror den första låten var Postcards med James Blunt.
 
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Jag låg i sängen och kollade på Gossip Girl.
 
Vad har du på dig idag?
Under dagen hade jag på mig ett par svarta jeans och en vit bas tröja. Men nu ligger jag i grå mysisar och Hampus tjocktröja.
 
Och helgen då, hur blir det med den?
Helgen blir nog väldigt rolig. På fredag kanske vi ska äta middag hos Thea några tjejer och mysa där. Sedan på lördag så har en kompis sjutton års fest.
 
 

Min

 
 
Jag har en låt. En låt som jag kom att tänka på för någon vecka sen. Den är så härlig och när jag satte på den så blev jag bara så glad. Den handlar om kärlek och hur härligt det är att vara kär. Så då kom jag ihåg hur det kändes. Även om jag inte är kär nu så gav den liksom hopp. Så jag satte på den för min syster Sandra när hon frågade mig varför jag såg så glad ut. Och så sa jag -'' Det här är sista gången på länge som jag får lyssna på den här''. Hon frågade varför så jag sa att jag skulle förklara efter låten var slut.
 
Jag har bestämt mig att jag inte ska lyssna på den förrens jag är kär nästa gång. Även om det är skulle vara två år har jag bestämt att jag inte ska lyssna på den. Ni kanske undrar varför? För när jag satte på den här låten för en vecka sedan var första gången på väldigt länge som jag kände att, fan jag kommer bli kär igen, ännu mer kär än jag var. Och ja det kanske låter fjantigt, och ni kanske tänker du är sexton år klart du kommer bli kär igen. Men ibland tappar man bort det, man tappar hoppet lite grann. Men den här låten kommer betyda mycket för just mig, och jag vet hur jag kommer känna mig ännu lyckligare just då när jag är kär och sätter på den där låten och släpper mitt löfte.
 
För vad är finare än att vara kär egentligen. Jag tror att kärlek är det närmaste magi en människa kan komma.

thoughts

Hej! Efter ett par dagar utan bloggande är jag här igen. Ibland tar de vanliga livet över lite. Jag har känt sådan press inför kommande uppgifter i skolan och annat så har inte orkat med att plocka upp datan och skriva någon meningslöst inlägg om vad jag har gjort en måndags förmiddag. Min helg har inte varit så speciell, har mest tagit det lugnt. Idag har jag ätit pizza, städat, packat och gjort klart en inlämning. Känns lite bra att jag tog tag i det i allafall.
Har tänkt väldigt mycket sista tiden, haha alltså inte tänkt som vanligt utan tankarna har forit lite åt alla håll. Jag känner mig lite konstig just nu, jag är inte ledsen men inte super glad heller direkt. Allt är bara medel, allt är liksom i mitten. Men jag antar att allt känns lite grått just nu när det är mycket i skolan och mörkt och kallt ute. Inte så mycket som lockar, har inte lika mycket motivation till träningen längre heller för den delen. Men som allt annat i livet, så är det väl bara en fas. Hoppas jag!