Nytt


Detta är min nya älskade kjol. Väldigt enkel men ack vad snygg den är! Köpte den på bikbok, tror den kostade 129:- 
Köpte chai pulver ( om det nu kallas så..) också, från expresso house! 

En sån där bra dag

Dagen i bilder

Heeej! Tisdag idag och vi hade studiedag. Sov hos Ania igår och vi tog det mest lugnt och myste. Idag så gick vi upp lite tidigare för att hinna göra lite god frukost och inte stressa. Sedan åkte vi till Täby och mötte upp Nita. Vi tog en fika sedan blev det lite shopping. 

Hade inte tänkte köpa nånting men blev så endå. Är extra nöjd med en sak, och nu när jag prova den hemma blev jag ju bara mer kär! Visar bilder snart!!

Dagens planer

 
Fredag, äntligen! Har just nu Historia lektion och efter det väntar en psykologi lektion. Efter skolan ska jag hem och göra mig lite i ordning och sedan åka på middag hos Sanna. Ikväll ska jag på bio med Henke,Wille och Thea. Det blir nog mysigt. Skönt att ta det lite lugnt en fredag. Vi ska se nån film som hette Jack Ryan : Shadow Recruit. Vet inte riktigt vad den handlar om, men får hoppas på att den är bra. Tänkte försöka hinna med att ta någon outfit bild innan jag drar mig hemifrån också. 

Pink

 
Detta är mina nya ''yoga'' pants. Kommer från Victoria Secret Pink. Så himla sköna och snygga. Jag vet att Victoria Secret brukar ha väldigt bra mys/tränings kläder så om ni har vägarna förbi borde ni absolut kika in. Jag tror att dessa inte kostade mycket för de var på rean. Men jag tror i vanliga fall de kostade runt 500 lappen. Fick dock sy upp dem, men det är bara för att jag är så kort.. Hehe.
 
 
 

Workout


 
Tisdag, en dag närmare till ledigt. Sitter just nu och tänjer lite i väntan på Henrik. Slutade halv tolv idag, så himla skönt! Nu väntar ett ur jobbigt benpass. Efter det ska jag hem och äta lunch, duscha och så. Innan jag ska tillbaka till skolan för att plugga matte.. Sen tänkte jag bara ta det lugnt. Känns som att det kan behövas, börjar äntligen känna mig lite pigg. Har gått runt som ett spöke hela dagen typ, haha..

Nej nu kom han, så hejdå på ett tag! 

Veckan som har varit

Hej! Eftersom att jag inte bloggade någonting förra veckan tänkte jag berätta om den veckan lite med bilder.
 
Detta var i måndags. Var förvånansvärt pigg för att vara en måndag denna morgon, så orkade fixa ihop en lite ''finare'' outfit till skolan. Måndagen bestod av skola och träna.
Tisdagar är som alltid för mig lång skoldag och efter det så stannade jag kvar och pluggade med Nita innan ett träningpass. Jag och Sanna sov även hemma hos Ania i nya lägenheten och hade det mysigt.
Onsdag gjorde jag inte nånting, så den hoppar vi över. Här är jag på Torsdag fixad och uppklädd inför mammas ''student.'' Var ledig från skolan innan det så hann göra mig i ordning ordentligt innan.
När sjuksköterskor går ut sin utbildning får de sin licens och gå ut i stats huset, blåa hallen. Kan tänka mig att det känns stort för mamma!
Fina väggar!
Jag och fina mamma med de obligatoriska dräkterna de skulle ha. Haha hon hatade mössan!
Vi åt sedan på en mysig libanesisk resturang med släkt och vänner. Dock ger inte dessa bilder någon rättvisa då det är så mycket mörkare och mysigare i verkligheten.
Jag,Lennart och Maria åt en avsmaknings meny som var väldigt god!
Här fick mamma presenter. Hon fick bland annat Margaritha glas, som jag blev lite kär i. De ska jag göra drinkar i någon kväll ;)
Här insåg jag att jag hade valt fel maträtt, som jag alltid gör..
I fredags var vi hos Sanna med lite vänner. Vi gjorde väldigt mycket goda drinkar allihopa den här kvällen också, kul!
Jag och mina tjejer under kvällens gång.
 
Hur jag såg ut inför kvällen.
Det hände inte så mycket speciellt förra veckan förutom torsdag och fredag. Eller jo, på lördagen var vi hemma hos Hedda och badade jacuzzi och myste lite ett par tjejer. Annars var veckan rätt lugn. Hoppas att detta kompenserar lite för veckan jag missat. Kram!
 
 

Weekend


Söndag. Känns ju sådär. Har varit en rätt bra helg, i fredags så var jag och Ania väldigt festsugna. Men vi hamnade hos Hampus framför en Disney film till slut, det var mysigt. Lördagen var lite mer fart på, mötte mamma i centrum på en fika sedan åkte jag och tränade en stund. På kvällen så åkte jag, Sanna och Ania till Hedda. 

Vi badade i säkert flera timmar och satt och pratade. Det var så himla mysigt och trevligt! Vi sov sedan hemma hos Ania och därifrån gick jag till gymmet imorse. Nu är jag hemma och tänkte städa/packa. Tänkte även fota lite nya saker som kommer upp i bloggen lite senare! 

Inspo collage ♥

 
 

Tips på bra torrschampon!

 
 
Tänkte tipsa om dessa två jätte bra torrschampon. De är väldigt billiga och bra! Första gången jag testade just denna produkt var för ca två år sedan när min kompis Sanna köpte det i London bara för att testa. Använder det inte så ofta men en dag då jag inte hinner/orkar tvätta håret är dem bra att ha. Jag vet inte riktigt vart dessa finns, men jag köpte mina på Ö&B och innan det hittade vi dem i London. Men jag tror att de kan finnas på kanske Åhlens, Kicks eller något sådant. Denna ''burk''  är 150 ml och kostade runt 40 kronor tror jag. Och märket kallas Batiste

Some of the things

Lite av det nya från Victoria Secret!
Hej där! Ligger i sängen just nu i väntan på att Ania ska bli klar så att vi kan åka till lägenheten. Ska bli jätte mysigt! Hade en lång dag i skolan idag. Slutade vid fyra och då gick jag direkt till gymmet och körde kondition och mage. Gick rätt så bra. Annars har det väl inte hänt någonting speciellt idag. Så det var min dag det. 

Lite mer om mig

 
 
Som sagt så heter jag Ella Karlsson och är 16 år. Jag började blogga för bara ett par månader sedan. Men bloggade i ett bra tag för några år sedan. Jag första året i gymnasiet på Österåkers gymnasiet, och går i Sam Sam. Jag hoppas att ni tycker om min blogg och vill fortsätta läsa den. Tänkte slänga in lite frågor om hur året 2013 har varit som jag ska besvara. 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag och några av mina tjejkompisar beställde en resa till Zakhyntos dit vi ska åka själva.
 
Hur har ditt 2013 varit?
Det har varit ganska bra. Det har varit lite ups and downs då och då. Men har upplevt många fina stunder och fått många roliga minnen. Men hoppas på att 2014 blir dubbelt så bra! 
 
Blev du kär i år?
Ja, det blev jag. 
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
Det finns många, men skulle nog säga dagen då jag hade bal kanske. Inte för att det var en av de bästa kvällarna under året utan bara för att det var bal. 
 
Bästa köpet?
Skulle väl isånnafall vara mina Johnny Bulls som jag älskar, eller resan till Zakhyntos om det räknas. 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Måste nog vara shopping eller kanske något annat.. 
 
En bild från balen på mig och fina Nita. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket saker gjorde mig glad, mina vänner, min familj, när jag firades av mina vänner på min födelsedag, när vi bokade resan. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Jag brukar lyssna på mycket blandad musik, gamla och nya låtar. Men någon som jag tror kommer påminna mig om 2013 kanske är Wake me up med Avicii.
 
Vem har du umgåtts med mest?
Måste nog bli Sanna och Ania. 
 
Har du haft ett förhållande under 2013?
Nej inte direkt. 
 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Svårt att säga just nu, inget jag kan komma på. 
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag hade först skola till tolv, sedan gick jag och två av mina vänner och handlade till en middag jag skulle ha. Så på middagen kom alla närmaste tjejerna och efter det hade jag ''fest''. Det var en väldigt rolig kväll! 
 
Vem saknade du?
Det var en som jag saknade ganska mycket ibland, men annars var det när någon nära var borta på semester eller så. 
 
De bästa nya människorna du träffade?
Det har varit några som bara var i mitt liv där ett tag, men lärde känna en ny person för inte så längesedan som är så himla bra. 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Gör det som gör dig glad, och ta risker! 
 

VS

 
 
Hej allihopa! Var hemma från skolan idag, hade inte fått mycket sömn så. Men imorgon ska jag dit och resten av dagen kommer bli jätte mysig. Ania flyttar imorgon eller jag, Ania och Sanna kommer sova där imorgon natt själva. Det ska bli så mysigt! 
 
Min syster kom hem igår kväll också, hon har varit i London. Åh så avis! Där köpte hon hem lite Victoria Secret till mig som jag tänkte ta och visa er snart. Fick ett par yoga pants bland annat, men eftersom att jag inte är så lång så var byxorna alldeles för långa. Men ska sy upp dem, så visar allt så fort det är klart. Har ingenting att berätta om idag eftersom att jag inte har gjort något speciellt. 
 

Första skoldagen

Haha hade lite tråkigt innan träningen. 
Kom hem från gymmet för inte så längesedan. Tränade med Ania och Henke. Ja första skoldagen för mig idag. Känns helt okej, lite ångest hade jag. Men det blir bara närmare och närmare till sommaren för varje dag. Får tänka så posetivt som möjligt. Har dock sjukt mycket ångest inför ett tal som jag ska hålla på svenskan, tycker det är jobbigt att ha redovisningar och tal. Vet inte riktigt varför, tycker det inte är så jobbigt att sjunga inför publik. Men det ska nog gå bra. 
 
Förövrigt har mitt lov varit bra, ganska mycket lugna dagar och ett par dagar festande. Men det har verkligen varit skönt med lov även om det har hänt några mindre roliga saker undet lovet också. Så tänk på att ta hand om varandra!

Nytt år



Ett nytt år har börjat och många kallar det en ny start. Ta risker. Håll på med någon du inte borde hålla på med. Res och upplev nya saker. Skratta tills magen nästan viker sig. Bli kär. Säg till någon hur mycket den betyder för dig. Säg förlåt. Ha så jävla roligt. Be den där idioten dra åt helvete. Spendera massa pengar. Gråt. Lära känna någon ny. Gör något oväntat. Gör exakt vad du vill, för i slutet av dagen spelar det ingen roll. Gör det som gör dig lycklig och ha folk som gör dig lycklig omkring dig. Lev livet! 

Bilder från dagens Brunch

 
 
 
 

Helgen

Hej! Fan vad jag har ångest inför skolan imorgon. Orkar inte!! Men det blir fort lov igen. Denna helg har varit rätt händelserik. I fredags så åt vi först middag ett gäng hemma hos Elliot innan det var dags för fest hemma hos Sanna. Vi firade att Elliot,Sanna och Gustav hade fyllt år. 
 
Några bilder ifrån fredags firandet. 

A borring day


I know, jag bloggar nästan bara på natten. Men det är typ då jag har tid/orkar. 

Jaha, min dag har ju inte varit så speciellt händelserik. Bara varit hemma hela dagen, kollat på tv, ätit men sen vid elva mötte jag Ania och Sanna så åkte vi hem till Sanna och sov här. Båda två ligger här bredvid mig sovandes, avis.. 

Imorgon ska vi upp tidigt och träna. Sen ska lite grejer fixas inför kvällen där vi ska på middag sedan fest, kul! Ska försöka att sova nu så att jag är någorlunda pigg imorgon bitti. Kram 

Birthday kid

Hej där! Idag är ingen vanlig dag för det är Sannas födelsedag! Vaknade vid elva ungefär, då gick jag och Ania till Ica och köpte lite gottis till frukost medans Sanna fortfarande sov. Sedan gick vi in och sjöng för henne och sen fick hon frukost. Nu ska jag snart åka och träna med Ania och efter det ska vi försöka hitta på något roligt för Sanna ikväll. 
 
Igår var vi bara hemma hela dagen, beställde hem lite pizza och drack cola. Det var välbehövligt och skönt att bara ta det lugnt. Men idag så blir det inte någon slödag inte. 
 
Jag & min fina. 

Some pic's from yesterday