Hur min helgen varit

// Igår innan middagen // Det jag åt. // Min outfit för kvällen. //
 
Hej där! Hur är det med er? Med mig är det toppen. Gårdagen var väldigt bra, hela helgen var bra! I Fredags så hade vi födelsedags middag för Rasmus som fyllde arton i lördags. Som sedan blev lite till en fest. På lördagen var jag på en promenad i solen med han och köpte glass. Sedan var det middag på Public med familj och vänner. Som slutade med att vi stannade där hela kvällen. Sedan mötte jag honom och gick hem och sov. 
 
Idag står brunch på schemat. Vi ska ha en överrasknings brunch för en annan vän som också fyllde år i veckan. Så det kommer bli jätte mysigt och trevligt! Hörs senare med bilder. Kram
 

2014-03-27 Onsdag

Hej där! 
Sitter just nu i soffan, klar vaken och håller på att redigera bilder, gör fotoböcker och allt möjligt. Hade studiedag idag så jag, Sanna och Ania åkte och fixade lite saker i Täby. Sedan pluggade vi lite till ett prov vi har nu på fredag. Senare under kvällen ville jag bara vara för mig själv så gick upp till mamma en stund. Väl där så tänkte jag att jag skulle testa och se om min gamla mobil hade lust att börja funka igen. Så satte i den i laddaren och så vips funkade den! Lyckan då!! Hade nämligen massor av bilder jag verkligen ville ha. Min mobil har inte fungerat på flera månader så förväntade mig inte den skulle fungera nu heller. 
 
Sedan ungefär 20 så har jag suttit och hållt på med gamla bilder och fixat. Jag och två av mina vänner har just börjat med att göra fotoböcker. Det går jätte lätt att göra, man laddar ner ett program på datorn och gör fotoboken på datorn sedan beställer man hem den. Kommer bli så kul att titta tillbaka i dem om 15 år! Så det är ett tips!
 
 

Glad idag

 
Hej där! Längesen nu!
 
De senaste inläggen jag skrev var lite väl deppiga, men ibland så är inte livet på topp. Jag mår bra idag, måndag dock, vilket alltid är lite trist. Men livet är rätt bra just nu. Min helg har bestått av mys häng med kompisar och lite festligheter hemma hos mig. I fredags åt jag, Sanna och Robert middag tillsammans. Sedan var vi bara hemma hos Sanna och tog det rätt lugnt. Lördagen bestod av promenad ute i solen och grillat för första dagen i år! Sedan spenderades kvällen hemma hos mig med lite folk. 
 
Igår så var jag med Sanna och Sandra hela dagen. Sedan åkte jag till han och sov över där. Vilket var väldigt mysigt! Idag har jag packat och packat upp eftersom jag skulle till pappa denna vecka. Nu sitter Sanna här i sängen och pluggar medans jag ska börja laga middag. Senare ska vi ta en löprunda och se på ett avsnitt av den svenska serien ''Tjockare än vatten.'' En bättre måndag helt enkelt. 
 
 
 
 
 
 

De där

När det inte handlar om dig. Det är inte du som har ont. De är en annan människa. En människa som du älskar. Vad gör man då egentligen? För det spelar ingen roll, ingenting du säger till den människan gör så att det slutar göra ont. Det ända du kan göra är att finnas där. Även om du har ont för att den människan lider. Så handlar det om den människan. Du känner dig så hjälplös och skulle säga och göra allt för att den människan inte ska ha ont längre. Det där onda, som känns ondare än vad ett brutet ben gör. Det där onda som vad du än gör ändå inte går bort. Det där onda som bara personen som orsakade det, kan göra någonting åt. Det är svårt och du känner dig så liten. 

Orka

Arg. Förvirrad. Ledsen. Det är vad jag är just nu. Jag känner mig arg. Arg för att jag inte förstår någonting, och även fast jag försöker tänka positivt så kommer hjärnspökena. Jag vet att jag lätt kan övertänka saker men känns bara i magen att det inte är någonting bra. Jag känner mig ledsen. Ledsen för att jag inte orkar, jag orkar inte om det ska gå åt helvete. Orkar inte att jag ska orka göra det, börja om. Allt känns bara ångest och skit.