Vad denna dag hade att bjuda på

Oj vilken lång dag det har varit. Slutade vid tre och då gick jag och Emma direkt till gymmet. Hon började just på Friskis så det är kul att ha någon mer att träna med. Har känt mig rätt trött idag så efter gymmet var jag helt slut. Så då köpte pappa donken och efter vi ätit så somna jag direkt. Så har inte gjort så mycket idag men är endå helt energitom. Tror det här får bli en rätt lugn vecka. 

Känner att det har blivit lite för hektiskt dem senaste veckorna, har inte låtit mig själv ta det lugnt en ända helg. Men det är ju inte så lätt då varje helg har haft något kul att bjuda på. Oj vad jag babblar på nu, men det var vad som hänt mig idag. 

En bild på en outfit jag hade förra veckan. 


Dagens tips!

Har sätt att många bloggare har tipsat om en sida som har så sjukt snygga kläder! Och till väldigt billigt pris också. Så tänkte visa er den. Sidan är från Usa, men frakten är gratis. Men kan ju inte garantera er att den inte hamnar i tullen. Men det brukar inte hända så ofta. En snygg blazer kan kosta endast typ 200 kronor, det är ju ett sjukt bra pris! 
 
Har kikat in en vit blazer med guld dragkedja, men måste få mina pengar först bara. Tur att det är snart! 
 
 
http://www.sheinside.com/

Nya linnena!

 
 
Beställde ju hem dessa två i söndags kväll, i både svart och vitt. Kunde inte bestämma vilken färg jag ville ha så tog båda istället. Älskar ryggen, det är så himla fint med bar rygg! Beställde nämligen hem ett par Johnny Bulls idag också. Åh längtar tills dem kommer!! Blev svarta, ville ha bruna först, men dem finns ingenstans..

Tog bara bild på den vita, men den svarta är exakt likadan. Så nöjd! 
 

Plugg plugg



Sitter just nu och gör klart en inlämning till naturvetenskapen hos Ania. Känns bra att vi redan tagit tag i det även fast den ska redovisas nästa vecka, duktiga tjejer! Ska snart hem och då ska jag visa er mina två nya linnen från Gina som kom på posten idag. Så hörs om ett tag!

Måndags gym

 Ja då var det måndag igen. Dags att ta tag i ännu mer plugg, har två redovisningar i veckan.. Känns ju sådär. Tänkte bara säga också att jag snart ska få ordning på min design. Är ju lite tråkigt med den headern jag har just nu, men det tar lite tid att fixa allt. Ska försöka ta mer bilder också så blir bloggen lite roliga. Idag har jag inte gjort något speciellt, slutade vid tre och efter det åkte jag hem och har bara tagit det lugnt. Ska snart iväg och gymma men väntar bara på att Sanna ska bli klar. Ni får ha en mysig måndagskväll!
Testade lite olika filter på kameran som finns när man gjort den nya uppdateringen, lite ovant men uppdateringen verkar rätt bra.
 

Ny stickad tröja

 
Den här fina tröjan köpte jag i lördags. Vet faktiskt inte vart den kommer ifrån eller vad det är för märke.Men fick den av mamma. Bilderna ger inte riktigt någon rättvisa, för den är väldigt fin på. Tycker det är så himla fint broderat med de vita blommorna. Skulle vara snyggt att matcha denna till ett par utsvängda mörka jeans, eller kanske ljusa utsvängda.. Hmm, får se vad jag har till!
 
 
 
 
 

Dagens outfit


Såhär såg jag ut idag, förlåt för lite dåliga bilder. Men det var lite svårt att hitta ett bra ställe att ställa kameran på.
 
Jeans från H&M // Blusen vet jag inte vart den är ifrån // Jacka från Lindex // Sjal från H&M // Väska köpt i Turkiet
 

 
 

In love

 
 
Har gått och kärat ner mig i dessa två toppar, tycker linnen med smala band är så sjukt snyggt! Och just nu har Gina 20 % rabatt på hela sortimentet både online och i affärerna. Funtar på att klicka hem ett sånt här linne, de går ju både att använda till vardags och fest. 

Vad helgen hade att bjuda på

Hej på er! Har inte bloggat på ett par dagar. Skälen till det är att jag har haft mycket annat för mig. I Fredags hade jag planerat att bara ta det lugnt och göra ansiktsmask osv. Men då blev lördagens festligheter förflyttad till fredag så då var det bara att ta sig i kragen och göra sig i ordning. Var hos en gammal kompis på fest och det var väldigt trevligt. På lördags morgonen kom det två tjejer och köpte mina Hunters, yaay! Sen åkte vi på 85 års kalas i Täby Kyrkby. 
 
Senare den kvällen var det fest igen hos samma tjej, så blev lite mycket av det roliga. Så har känt mig lite sliten idag, så har tagit den här dagen till att bara vara hemma och ta det lugnt. Sen kom Sanna förbi ett tag och nu sitter jag i soffan med Sandra och bloggar lite, kollar lite kläder. Så det blir lugnt ikväll. 
 
Detta hade jag på mig till 85 års kalaset tillsammans med en kofta från Filippa K. Vet inte vart varken skärpet eller klänningen kommer ifrån. 
 
 

Torsdags trött

Det har varit en riktigt lång dag. Men nu känns det bättre när redovisningen gick super bra (trots hur nervös jag var) och jag är klar med inlämningen i svenskan. Plus att jag är ledig imorgon, vilket är hur skönt som helst. Slutade som sagt halv fem sen åkte jag hem och gjorde klart svenskan med Sanna. 

Har också lagt ut en annons på blocket på mina fina ljusblå Hunters. Känner inte att jag har någon användning för dem längre. Och tänkte köpa ett par Johnny Bulls för en del av pengar. Det är så ironiskt att just de där ljusblå Huntersen letade jag överallt efter, i både London och i Stockholm. Skulle så pront ha dem, sen ett år senare säljer jag dem ändå.Haha.. 
 
 
Nu tänkte jag bara mysa till det med lite ljus och gosa ner mig i sängen. 
 
 

Lovely Thursday

Godmorgon! Just nu är jag i skolan, började tio så det var jätte skönt. Är sjukt nervös för ska snart ha en redovisning. Det är inte min grej, men jag ska klara det här, jag kommer klara det galant! En jobbig dag väntar mig då jag slutar halv fem också. Men får försöka göra det bästa utav av det. Sedan har jag ännu mer plugg som väntar mig när jag kommer hem. Igår hade jag en jätte mysig kväll med Ania. Hon kom över och vi åt gott och försöka plugga lite men det gick sådär. Sen runt tolv snåret gick vi och la oss. 


The perfect shoes

 
Dem här godingarna har jag gått och suktat efter ett par veckor och snart ska dem bli mina! Hur snygga är dem inte? Väldigt lika primeboots men till ett lite mildare pris. Tycker nästan att dessa är snyggare eftersom att det är precis den mörkbruna färgen jag vill ha. De finns också i svart men vill ha mörkbruna. Känns som att mörkbruna passar mig bättre. Dessa finns här ↓
 
Ellos

New start

Hej! Har fått inpiration av många olika bloggerskor så blev så sugen på att blogga igen. Men vi får se hur det går och hur länge det håller. Jag har bloggat tidigare en lång period. Men någonstans förlorade jag lusten att fortsätta. Kan inte lova att det här håller hur länge som helst heller men jag ska försöka. 
 
Tänkte berätta lite om mig själv. Jag är en tjej som är 15 år som fyller 16 inom ett par veckor och bor i Åkersbera som är en liten stad en bit utanför stockholm . Jag har just börjat första året på Österåkers gymnasium i linjen sam sam. Än så länge känns det ganska bra, har inte riktigt vant mig ännu. På fritiden så är jag med kompisar och hittar på olika saker som, tar fikor,går på fest och tränar.