En bra och en dålig kväll

Jag för några dagar sedan

Hejsan! Lite tråkiga nyheter, ramla med cykeln igår så sitter just nu och väntar på svar från röntgen på Danderyd. Så jäkla klumpig, Jaja.

 Igår var en kul kväll! Först var jag i Täby och Arninge med mamma och köpte nya tränings skor och byxor. Sedan firade vi moster&mamma hos mormor med lunch. Åkte hem vid fem och målade mitt rum hos pappa en vända, börjar bli fint nu. Sen var det bara att hoppa in i duschen och fixa sig för fest. 

Men det sket sig så vi var bara några stycken hos en kompis och hade jätte roligt endå. Men denna dag är ju dock lite sämre, men det är sånt som händer. Så jäkla jobbigt att de är sån lång väntan hela tiden bara.

SÅ FIIIIN


Alltså den här jackan är ju så jäkla snygg! Har velat ha någon svart kappa bara och den här är ju nästan perfekt. Tänk denna med en sjal och johnny bulls. Är så sugen på den! Synd att det svider lite i plånken redan nu precis efter den 25 de. Men någon sån här jacka vill jag skaffa mig.
 
Denna snygging hittar ni HÄÄÄÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bra kväll med tjejerna


Från höger ; Ania,Fiffi,Thea,Ebba och jag.

Lite gottis till skräckfilmen.
Åh älskade konstiga vänner.
 
Vi har nu sätt en skräck film. Tror den hette typ Orphans eller nått. Handlade om en sjuk ''liten'' tjej. Har dock sätt den innan, men den är endå ganska bra. Sitter nu i köket hos Nita medans de som är kvar kollar på Solsidan. Mysigt att bara hänga med tjejerna en kväll, brukar inte hända så ofta att alla är tillsammans.
 

Mysig kväll!

Hej på er! Känner på mig att det här lovet kommer bli as kul. Igår var jag och Sanna hos Elliot och va med boysen. Blev en tidig kväll, så idag åkte jag hem vid tre och började tabort lite lister och sånt för att kunna börja måla imorgon. 

Sedan fixade jag lite saker och åt middag med Sanna. Nu är jag hos Nita och vi ska ha tjej mys kväll. 

Till middag blev det sallad med räkstjärtar. Var riktigt gott!





Today

Hej där! Just nu är jag bara hemma, ska snart äta middag. Det var en riktigt bra kväll igår! Jag var "kisse", blev helt okej. Var inte ute i sån god tid så ca en halv timme innan allt stängde sprang jag runt på centrum för att hitta ett par katt öron. 

Innan festen var jag,Josefine, Sanna och Rikard hos Sanna och hade trevligt. Sen vakna vi upp hos Sanna idag och åkte till mig sen. Har inte gjort något alls idag förutom då jag fick ta mig i kragen och hämta min laddare hos Sanna och svänga förbi Ica och köpa gottis. Så blir en lugn kväll idag. 

Min "utklädnad" 

Cute girl
Jag och söta Josefine 

Sanna, jag och Josefine. 

En av halloween sminkningarna




Det här är sminkningen jag testade igår. Ska vara en älva på nästa halloween fest. Åh är så nöjd, min syster har gjort det. Så himla duktig! Det är svårt att få det bra på bild, men när festen är så kommer jag ha mer glittrigt i silver och grönt också. Och älva "vingar" .

SNART LOOOOV

Hej allihopa! Torsdag idag, fan va härligt!! Lov om en dag, och halloween fest imorgon. Känns som att det här lovet kommer bli super bra. Igår så pluggade jag bara till ett prov vi hade idag och kollade på en film. Just nu sitter jag,Ania,Sanna och pappa i köket och pratar.Slutade halv fem idag, men det var helt okej endå.
 
Vid åtta ska jag dra mig till gymmet. Ben idag då, kan tänka mig hur jävlig träningsvärken kommer vara imorgon. Är så himla glad just nu. Måste bero på att allt i skolan är avklarat och att det snart är lov. Nu ska jag testa en sminkning till en av halloween festerna. Kan visa resultatet sen ( om det blir bra dock.. haha).

En sväng på stan

Just nu ligger jag i soffan hemma hos Ania. Sover över här inatt, mysigt. Känns som att jag inte har sovit själv ett tag nu. Eller jo igår förresten, men innan det. 
Ny vecka nu då, snart lov dock! Åh va skönt det ska bli. Massa roliga halloween planer osv. 

Idag efter skolan tog jag och Ania en sväng till Täby för att kolla efter halloween utklädnader och lite annat. Fick dock inget med mig hem idag. Juste kom på att jag skulle visa en ny topp som jag köpte i lördags, im in love! 

Nu ska vi sätta på en film och gå och lägga oss, har typ längtat efter att få sova, då är man trött,Hehe.




Dagens




//jeans från Levis // tröja från Ginatricot // skärp vet ej // mössa från Monki // skor Johnny bulls 

Ja, jag har inte uppdaterat på några dagar. Men söndagen så var jag bara så slut. Låg bara och drog mig i sängen hela dagen. Men här har ni dagens outfit.

- Sorry,kram på er

Dagens

 
// Klänning från Lindex // Kofta från Filippa K // Väska från Acczeorize // Jacka från Zara // Mössa från Monki//
 
 

Stan och shopping lördag

Hej! Lördag idag, härligt! Tog det lugnt igår kom hem tidigt och kollade på film istället. Vilket var ett bra val när vi gick upp vid åtta imorse. Tror jag inte varit uppe klockan åtta på en lördag på ett bra tag. Vi åkte i alla fall in till stan och gick på en bloppis och shoppade lite annat sedan. Fikade också på Espresso House, det var en väldigt mysig dag. Och fick med mig en klänning, ett skärp och en topp hem. Väldigt nöjd med mina köp.
 
Kom hem för en timme sedan och då väntade Sanna här på mig. Tror det blir party ikväll, men det återstår att se.
 
Min snygga vän!
 
 

Kvällens


Kvällens outfit- // Jeans från Veromoda // Topp H&M // Kofta från Veromoda // klocka från Ur&Penn // Armband vet ej //
 

Kvällen

 
Hej där! Nu idag har jag bara tagit det lugnt, vilket var bra när jag känt mig lite små krasslig i halsen. Har ätit en god middag med mamma också och nu ska jag snart åka till Sanna så får vi se vad som händer därefter, men kan bli någon fest eller så. Annars blir det nog bara lugnt, ska upp ganska tidigt imorgon och åka in till stan. Skriver med om det sen. Så de blir nog rätt lugnt vad vi än gör så att jag är helt okej pigg imorgon.

Lunch med pappsen





Nu är vi påväg hem. Slutade tolv och då mötte jag och Sanna pappa i centrum och åt lunch. Sedan köpte vi färg, hoppas det blir bra nu! Slänger in ett inlägg senare när jag vet vad jag ska göra ikväll. Kram

inte den planerade


 

// Jeans Sannas // Topp från Bikbok // skärp vet ej // Klocka från Ur&Penn // Mössa Sandras //
(Imorse kände jag inte alls för att ha de jag planerat, så blev lite ändring..)

Weekend

 
Nämen god morgon! Tror det här är det första morgon inlägget nånsin. Fredag idag, härligt! Nu ska jag snart möta upp Josefine och Ania för frukost buffe innan skolan. Så mysigt! Sedan har vi historia så slutar vi sen. Ha en mysig och trevlig fredag!

Sneak peak

 
 
Här är en liten smyg titt på en fest outfit jag tänkt ha denna helg eller nästa, beror lite på vad det komma upp för festligheter. Den vita ursnygga toppen är oanvänd och köpt på Ginatricot, la in något inlägg tidigare när jag precis hade fått hem den har jag för mig. Sedan är halsbandet från Ur&Penn som jag fick i present, och det är ju så sjukt snyggt! Passar perfekt till den där toppen också!

Torsdagslista

Vad har du på dig?

Just nu en sov t-shirt, ska gå och lägga mig.
 
Hur mår du?
Jag mår bra! Extra bra för att det är helg.
 
Vad önskar du just nu?

Att jag kunde åka på en resa, typ nu, idag.
 
Här är en bild från Turkiet i somras, denna salladen var så god!
 
Vad ska du göra imorgon?

Jo imorgon är det ju då fredag, har kort dag,slutar klockan tolv. Då kommer pappa och hämtar upp mig och Sanna så åker vi och köper färg till mitt rum. Kvällen är inte planerad, men hoppas på något roligt. Eller bara mysa med någon.

Vad skrattade du senast åt?
Jag skrattade senast när Sanna var här ikväll, men kommer inte ihåg vad vi skrattade åt, haha.. Så kan det gå.
 
Vad grät du senast åt?
Fick tårar i ögonen och någon tår kanske kom då jag såg på The last song i lördags kväll.
 
Senaste köp?
Lunch på Tommys i onsdags.
 
Vem sov du senast med?
My love, hoho..
 
Senast sedda film?
Somnade typ genom halva filmen, men i tisdags när Sanna sov över såg vi på Sisters keeper. Och idag när hon kom hit en stund kollade vi lite på en Johan Falk, men slutade bara i massa prat när syrran kom hem.
 
En bild från min bal i somras, Nita,Josefin,Jag och Sanna
Senast 3 inkomna sms?
* Allt lugnt? Puss
* De blir bra, ''Smiley med hjärtögon''
* Tack att du påminde, hade redan glömt det.

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
Jadå,nyss gymmat. Puss
( Inte skickats så många roliga sms riktigt..)
 
Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
En av mina närmaste tjejkompisar.
 
Vart vill du åka just nu?
Vill åka till Italien och gå ut,äta gott och shoppa över en weekend, alltså om det skulle vara just just nu!
 
Nästa planerade resa?
Lite oklart det där, men återkommer.
 
Dagens bästa.
Först tror jag att det var att träffa Frederik igen, jätte roligt! Sen att det gick så bra på gymmet och att vi lärde oss massor av nya magövningar. Men som alltid att jag fick umgås with my Girls.
 
(tagen av devote.se/Forni. )
 
 
 
 
 
 

Morgon dagens

//Jeans från Levis // Klocka från Ur&Penn // Topp från Bikbok //
 
Jag vet, extremt dåliga bilder och tråkig sätt att visa upp en outfit. Men tänkte att jag säkert inte skulle hinna imorgon annars. Detta är vad jag kommer ha största delen av dagen, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Hoppas på något roligt, hände inte så mycket förra helgen. Imorgon ska jag, Sanna och pappa åka till nån målar affär och köpa färg och all material som behövs. Wiie.

Lång dag



Sååå,nu är jag äntligen hemma. Slutade halv fem idag och då gick jag, Sanna och Ania till gymmet. Och det gick skit bra, tog hjälp av en gyminstruktör som visade oss massa bra övningar. Men på en tom mage sen tidigare så var det lite kämpigt. Kom hem och ingen var hemma så fixade ihop en sallad. Är helt slut så ska gå och lägga mig om en stund. Kram på er

Turkie&Spain ♥♥♥♥♥

Tänkte visa lite bilder från två väldigt roliga resor, har trots allt inte bloggat någon längre tid så har inte berättat så mycket personligt ännu. Så några bilder är ifrån Turkiet när jag var där med Sandra och mamma i somras och några från Spanien när jag var där med fotbollslaget förra våren tror jag eller det kanske var för förra våren, ja,  jag vet inte riktigt! ;)
 
Först har vi Turkiet.
 
Jag vid hamnen/stranden när det var solnedgång, jätte fint var det då!
Från en båt vi åkte en dag.
Froozen strawberry daqaruy (stavning?) Haha.
 
Här är lite bilder från Spanien.
 
Jag och mitt hjärta
Haha åh, jag ,Pandu och Linn i bakgrunden!
 
 
Kollade igenom lite bilder och åh så härligt det ser ut eller var för tusan! Nu blir jag verkligen sugen på att åka utomlands, men lite planer för sådant kommer till sommaren, kan berätta mer om det när det är mer planerat osv. Skulle bli kul om vi kom iväg någonstans i alla fall!
 

Snart helg!!

Hej på er! Sorry för dålig uppdatering idag. Lite trött efter skolan så det ledde till att jag och Sanna satte på en film och gosade ner oss i soffan. Sen så bestämde jag mig idag också för att måla om mitt rum hos papsen, åh vad kul att få göra om och det kommer bli så fint! Sen åkte jag ner till gymmet, gick jätte bra idag. Sedan träffade jag Nita,Fiffi och Sanna för lite girltalk sådär på kvällskvisten.
 
Kände ingen lust för att lägga ut någon bild på vad jag hade på mig idag heller, den var endå inte så fin eller speciell. Hade en vit topp, svarta jeans och ljusrosa converse bara. Enkelt men skönt.
 
Charmig tjej till vänster där efter gymmet.. Haha!
 
 

Slarvig och duktig

 
 
Halloj! Faaan, såg nyss att jag tappat bort mina löpar tight, hur i helvete lyckas jag!! Jaha vad har hänt idag då? Inte mycket lunchade på Tommys med tjejerna sen vidare till en ca tre timmars lektion i svenska. Slutade vid halv fyra och då gick jag hem till pappa och drack lite kaffe och pratade med honom en stund. Jag testade även Yoga för andra gången ikväll, det var helt okej. Väldigt skönt, men det handlar mycket om andningen samtidigt som man gör olika rörelser, och eftersom att jag är så täppt i näsan blev det lite jobbigt. Men ska nog gå nästa vecka också, blev väldigt avslappnad, får hoppas på att näsan frisknar tills dess också.. Haha.
 
Resterande av kvällen bestod av plugg, massor av plugg eftersom att det är matte prov imorgon. Det känns så bra, för det här är typ första gången jag pluggat mycket och verkligen försökt lära mig matten ordentligt innan ett prov, förut har jag inte orkat lägga ner så mycket energi på det för att jag tyckt att det är tråkigt. Men så fort jag förstår hur man gör blir det ju så mycket roligare! Sen ett stort tack till min pingla Nita som har hjälpt mig (och Sanna).

Men det har varit en mysig och bra dag. Hoppas ni också har haft det! Puss på er.
 

Dagens

 
// Jeans från Levi's // Linne/Topp från Gina // Skärp gammalt // Klocka från Ur&Penn // Kofta från Vero moda // Väska från Longchamp //
 

Det där lilla ''extra''

Här är en sjal jag fick på min födelsedag, har blivit lite av ett beroende de här med sjalar. Det finns ju så många fina mönster, färger, olika sorters material och massa annat. En sjal kan vara det där lilla som gör outfiten komplett, eller bara livar upp outfiten en aning. Denna härliga kommer ifrån H&M och kostar väl runt hundra lappen kan jag tänka mig, tror den finns i mörkblått också.
 

Uppskjuter pluggandet


Hallojken! Måndag idag då, härligt! Lov om ca två veckor, hur skönt? Nu har jag bara matte provet på onsdag och samhällskunskaps prov nästa torsdag sen är allt det stora i skolan slut för en stund. Hade sovmorgon till tio idag, höll dock på att försova mig. Sen nu efter skolan åkte jag och Sanna till mig och skulle plugga. Har ju gått sådär mer eller mindre, jag har istället målat naglarna, packat upp, druckit te.. Haha. Så
mycket man kommer på att göra när man ska plugga. Nu ska jag strax till gymmet sen kommer Nita hit en stund. 


Sundayfunday

Har ingen söndags ångest idag, vilket är skönt. Vaknade runt tolv sen vid ett var jag redan på gymmet, det gick riktigt bra! Körde ben och rumpa men testade även några nya övningar. Sen åkte jag hem och gjorde lunch det blev scrambeld eggs (stavning?) och sallad till, snabbt och lätt. Sen har jag packat och städat rummet. Ska snart över till Nita en stund sen blir det kanske en promenad på det också. Älskar när man tar vara på en söndag, det är också en ledig dag liksom. Nej nu ska jag äta något snart och sen åka till Nita.
 
Hoppas ni också har en mysig söndag! puss på er
 
My best, igår kväll hemma hos mig. Blev en mys kväll ( behövligt.)

Tips på snygga mössor

 
Den här mössan har jag gått och letat efter nu i två veckor. Vill ha den gråa, men den svarta är också okej. Jag var inne på Lindex för kanske två veckor sedan och testade den gråa, men köpte den inte. Och klart jag ångrar det nu i efterhand, eftersom att den finns inte kvar där längre. Har inte orken att typ åka in till stan för att köpa en liten mössa heller. Mössan finns i grå ,svart och orange, tror jag. 79 :- på Lindex

Höst snyggt

 
Fy saticken vilken snygg outfit. Vill ha allt! Det är så snyggt med vit kappa/päls. Sedan gillar jag väskan så mycket och den blåa färgen på tröjan är så snygg.
 
Skor HÄR // Jeans HÄR // Pälskappa HÄR // Väska HÄR //
 

Nytt

 
Den här mysiga koftan fick jag med mig hem när jag var i stan i torsdags. Från Vero Moda!
 

Nyårs dressen

 
 HÄR //  HÄR // HÄR // HÄR // HÄR 
 
Hur ofta brukar man inte vara ute i sista minuten efter en snygg nyårs klänning? Typ 9/10 gånger, i alla fall jag. Så jag har gjort ett collage med fem olika snygga klänningar. Alla ifrån Nelly.com, till bra priser. Älskar glitter/paljett klänningar fast kanske är lite tråkigt att köra på det i år igen då jag hade det förra året, men får se hur det blir. Här är i alla fall ett par snygga till nyårs kvällen!
 
 

En bra fredag kväll

Sanna som spelar guitar hero // Grillat till middag // Jag påväg att möta Henrik // Fredrik som klipps // Sanni
 
Hej!
Så skönt med helg, har denna vecka gjort klart saker som jag haft lite ångest för, som t.ex. redovisningen i naturvetenskap, vilket faktiskt gick rätt bra. Jag och Ania är nog ett bra team! Igår så var jag och fikade med Henrik, vilket var mysigt. Sen kom Sanna och då åkte vi tillsammans hem till mig, lagade middag och sedan vidare till Fredrik. Där skulle vi klippa han och Hampus, haha att dem vågade.
 
Men det blev ganska bra. Sen kollade vi matchen och drog vidare till en fest i österskär sen strax efter tre var vi hemma hos Sanna och åt natt macka sen gick vi och la oss. En trevlig kväll helt enkelt. Idag har det dock inte hänt så mycket, jag Sanna och Ania gick och mötte Rasmus, Elliot och Hampus så gick vi och åt pizza sen åkte vi hem till mig. Får se vad vi gör ikväll, men det lutar mot att bli en lugn kväll här hemma och mysa.
 
 

Fyndiga Ella

Den här fina hittade jag på rean inne på H&M, men kom på sen att den är jäkligt somrig. Men äsch!
 
Och det här är ett träningslinne från H&M, blir mycket mer motiverad till att träna när jag har nya träningskläder, mycket roligare att ha mer att välja mellan! 
Och sen fick jag med mig en sport bh hem, vilket är behövligt. Allt detta fick jag för 300:- på rean, allt ifrån H&M. Dem hade även en rosa sport bh på rean som jag var lite sugen på, men efter lite shopping både i måndags,igår och idag så sa jag nej till mig själv.. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu tar jag helg

Halloj! 
 
Vet att jag sa att jag skulle visa vad jag hade köpt härom dagen, men mitt internet slutade fungera på ena datorn och hade ingen sladd till kameran. Och igår var ingen bra dag så då somnade jag direkt efter gymmet. Men idag började ju dagen inge vidare heller. Vi åkte iallafall in till stan och skulle på historiska museet och riksdagshuset med klassen. Slutade redan vid ett så då gick vi och fika/luncha på espresso house, jätte mysigt. 
 
Sen fick jag även med en fin kofta hem (visar den imorgon). Just nu är jag hos Sofia och Sandra, så jag övernattar här. Ska försöka hinna med en prommis med Hampus och Fredrik senare också. Juste är ledig imorgon från Historian också, och det är den enda lektionen på fredagar, så skönt!!
 
Ania på espresso house
 
 

Fan livet är härligt

Kom just till lägenheten, fan va det är härligt att bo själv! Okej, för mig var det en natt. Men gud vad jag längtar tills jag får flytta, inreda lägenheten, ha mysiga middagar och sånt. Sitter och väntar tills Sofia kommer så att jag kan lämna nyckeln. Sedan ska jag hem och hämta gym kläder och dra till gymmet. 

Shoppade lite idag också, det får ni se senare. Fyndade verkligen! 

Jag imorse!
Just nu


Kvällens outfit







Inga bra bilder ( as usual).. Men detta hade jag på mig ikväll. 

Jeans från vero moda // skjorta från zara // klocka från ur&penn 

Mys söndag



Mysig kväll det var. Här är en bild från middagen, det blev lasagne, så gottis. Just nu är jag hos Sofias farfar som är i Spanien, så jag Sandra och Sofia sover här. Börjar tio imorgon så det är skönt med lite sovmorgon. 



Klockan

Tänkte visa bättre bild på klockan som jag köpte för någon dag sedan.
 
 
 Hade sån otur dock när jag skulle köpa den, de hade nämligen bytt kampanj så klockan kostade 500 kr istället för 300 kr när jag skulle köpa den. Det var alltså samma klocka fast de hade bara bytt kampanj två dagar tidigare. jaja de var ju lite otur, men vet att jag kommer få stor användning för den. Från Ur&Penn
 
 

morning

God morgon! Nu har tjejerna kilat hem och jag ligger just nu i sängen och bloggar. Vi kollade på Baksmällan med mamma sen vid tolv när den var slut gick vi in till mitt rum och jag somnade direkt. Så i natt har jag sovit tolv timmar, tror det behövdes.
 
Vid sex kommer släkten hit och ska fira mig. Kul kul. Är sådär seg/trött för att jag sovit för länge, lite smått ont i huvudet också. Men nu idag ska jag städa garderoben och sedan packa sen lite annat smått också kanske. Men det var väldigt skönt att inte göra någonting igår.
 
 

Johnny Bulls

Som jag nämnde tidigare så ville jag ju så gärna ha ett par johnny bulls. Efter ett par om och men så skulle jag äntligen köpa dem. Och hade bestämt mig för att köpa bruna/höga, men såklart så finns inte dem någonstans och leveransen skulle inte komma förrens i början i december. Men sen när jag sökt överallt så hittar jag svarta/höga på cdon.com. Hur random? Så bestämde mig för att köpa de svarta istället. Och är så himla nöjd!
 
 
Här finns dem att köpa, men endast i svart tyvärr: HÄÄÄR
 
 

Lördag and i'm out

Hej på er! Har hänt massor som jag inte har bloggat om. Den senaste veckan har bestått mesta dels av skola, kvällspromenader och plugg. Men igår så fyllde jag sexton och då vart det partaj!
 
I torsdags så sov Ania hos mig så på morgonen så fick jag ''frukost'' på sängen ( Har ingen aptit på morgonen så fick en drick yoghurt ist.) Slutar tolv på fredagar så då gick jag Sanna och Ania och handlade mat till min middag. Så vid sju snåret så kom alla tjejerna och vi åt gott och vid tio så kom det ett par killar. Hade jätte trevligt verkligen, en rolig kväll helt enkelt. Idag är jag då lite trött så har bara varit hemma. Sanna och Ania är här just nu och vi ligger bara i sängen och typ äter godis. Men det är mys!
 
 
Tre lite halv dräggiga bilder från gårdagen, men men.
 
 
 
 

Sorry guys

Hej! Jag vet att det var längesedan jag bloggade. Men haft så mycket att göra osv på senaste tiden. Men ska försöka gottgöra er. (Haha mina få läsare). Med massor av inlägg. 

Hade en lång dag idag, slutade skolan halv fem och då åkte jag och pappsen och köpte en klocka till mig. Återkommer lite senare med annat kul. 


Här är älskling. Från ur&penn!