Snart tillbaka

Hej! Har inte bloggat på ett tag nu men det har varit mycket nu på sistonde, mycket plugg och livet lite upp och ner. Men ska försöka komma igång igen. Har lite bilder från helgen att bjuda på iallafall! 

Jag i fredags innan Ebbas tjejmiddag
Nitas super fina tårta, hon fyllde år i lördags och hade middag. 
Jag i lördags, i min odd molly tunika och till det en fin kofta.
Min outfit från i fredags ; omlotts blus med svart sotning till det svarta jeans och klackar.

Blev lite luddigt inlägg. Men det blir bättre uppdatering och inlägg snart, vill få ordning på designen bara. Kram

Bittra vinter

 
Allt känns ganska tråkigt just nu. Det blir bara mörkare och mörkare, mer och mer läxor. Sen känns det som att jag har stått och trampat på samma ställe ganska länge nu ett tag. Längtar så fruktansvärt mycket till då vintern börjar gå bort. Tycker det är jobbigt allt det mörka och kalla. Visst julafton kan väl vara mysigt,fine. Men sen då? Bara slask,kallt och jävligt. Men samtidigt får man göra det till det bästa, som man säger '' Det blir inte roligare än vad man gör det till''. Så det är bara att ta sig igenom det här nu så kommer det bättre tider sen.
Men gud vad jag ska bort härifrån så fort jag kan. I alla fall en stund. Vill resa nu nu nu!
 

Peppig måndag

 
Min älskade säng // Jag igår
 
Hej! Måndag idag, känner mig super taggad på en ny vecka full av plugg.. Verkligen. Nej usch. Har varit en sådär dag, för övrigt ganska bra hela skoldagen. Men sen gick det bara dåligt på gymmet, mådde lite halv dåligt, magen var tom osv. Men nu är det bättre. Bara lite trött just nu. Mamma fyllde år idag så har firat henne, jag lagade middag. Kyckling med feta ost inuti i ugnen och bulgursallad med röd lök, fetaost och massor av annat gott. Sov inte så mycket i natt så känner på mig att jag skulle kunna somna redan nu.
Känns som att jag har gått och längtat efter min säng hela dagen, känt mig frusen och nu när det börjar bli så mörkt tidigt är det ännu värre. Fast i de mörka finns det ju lite ljust också ibland, som idag då det har varit mycket prat om resan i sommar, Yihooo!
 
 

Sneak peak på rummet

Har ju babblat så mycket om mitt rum nu när jag har gjort om det så tänkte visa en del av rummet som nästan är klar. Har inte riktigt fått ordning på allting och det är små grejer som fortfarande ska sättas upp. Men en så länge är jag jätte nöjd över det som är klart! Har dock ingen före bild men men.. 
 
 

Dagens

 
 
 
// Jeans från H&M // Topp från Bikbok // Kofta från Ginatricot // Klocka från Ur& Penn //

Brunch söndag!

Hej! Söndag idag och har inte bara sovit bort den faktiskt. Gick upp vid elva,drack lite kaffe och gjorde mig i ordning. Skulle nämligen på brunch hos Sanna med tjejerna. Dock var vi ganska få som kom men det var mysigt. Vi hann även diskutera våran resa som vi ska på i sommar. Efter det har jag hållt på att fixa mitt rum och gick till mamma en stund också. Hon fyller år imorgon så då ska vi fira henne. Ja annars då, den här helgen har ju varit lite sådär. Fest i fredags och igår mådde jag bara fruktansvärt dåligt så lyfte mig knappast från soffan. 
 
Men förutom igår har den väl varit bra, mysigt idag när alla tjejerna sågs. Eller dem flesta. 
 
 
 
 
 
Fina Ebba och Sanna! Haha hoppsan, precis tagen i tuggandet. 
Tjejerna! (Sorry nita.. ) :*)

En helg outfit

 
 
 
 
Detta hade jag på mig i fredags under dagen. Glömde att visa er då så..  
 
// Jacka från Zara // Jeans från Levis // Topp från Bikbok // Sjal från Missoni // Kofta från Gina // Skor Johnny Bulls //

Sandhamn and friends

 
 
Hallojken! I brist på bilder fick de bli två gamla på mig själv från instagram. Det är ju sjukt bra att de har kommit så att man kan lägga in bilder från instagram direkt i inlägget. Ja det har ju funnits ett tag nu men endå.
 
Jaja, idag har jag också varit hemma,skönt att friskna till helt! Men gymmet lär ändå få vänta några dagar till.. Vaknade runt tolv tiden då kollade jag på tre avsnitt av morden i Sandhamn. Det är rätt bra endå. Sedan började jag flytta in möbler i mitt rum igen, det är i stort sätt klart nu. Måste bara köpa lite små detaljer, men blev sådär super nöjd som jag sagt tidigare. Efter middagen kom Nita hit en stund och hjälpte mig med en historia inlämning och även Sanna kom förbi en sväng. Jätte mysigt!
 
Imorgon ska jag äntligen få gå till skolan, inte ofta man säger så. Dock har jag en lång dag, slutar inte förräns halv fem. Suck.. Men snart är det helg igen så det är lugnt. Nu känns det rätt bra igen, kände att jag verkligen grottat ner mig i min lilla bubbla här hemma. Lite jobbigt att face the reality nästan. Men man måste ju. Får hoppas på att jag hinner slänga in mer inlägg imorgon, haft nånting för mig i stort sett hela dagen efter fyra. Kram på er!
 
 
 
 
 
 

God natt för ikväll

Två mysiga höst bilder jag tog ikväll.
 
Tänkte bara slänga in ett god natt inlägg. Har fått med många inlägg idag, vet att jag oftast bara bloggar på kvälls tid, vilket kanske är lite tråkigt. Men känner inte att jag riktigt hinner annars. Antingen tränar jag eller är med kompisar osv. Men får försöka bättra mig.

Triangl baby

Har sett mycket av dessa bikinisar på sistonde. Tycker dem är så snygga! Synd att dem kostar typ 800 kronor bara. De är väldigt enkla men ack så snygga de är. Finns i massor av olika färger och några olika modeller. Denna bikini skulle jag inte tacka nej till att ha i sommar. Får se mer mot sommaren hur jag känner då. Så här är ett tips på snygga bikinis till sommaren, haha dock ett tag kvar men men. Känner att jag har haft lite sommar noja idag.
De finns att köpa på: http://international.triangl.com.au/shoponline 

Two little black dresses

Jag har lite här och där nämnt i bloggen att jag köpt en ny klänning och fått hem nån klänning någon gång de veckor som har varit. Men har bara inte orkat ta kort och visa dem, men igår tog jag mig tid till att fota dem så att jag kunde lägga ut de på bloggen.
 

Den här pärlan kommer ifrån Nelly.se . Som jag fyndade när de hade 85 % rea på massor utav sortimentet,
hade kikat in en annan paljett klänning som gick i ljusrosa och guld men valde den här istället. Vet inte om rean fortfarande pågår men kika in där om ni är ute efter en billig klänning. Tror jag köpte denna för ca 150 :- , när jag tror den hade kostat kanske 500 innan.
 

Denna köpte jag faktiskt när jag var på en bloppis som några bloggare hade, för 100 :- om jag minns rätt. Köpte den i alla fall av tjejen som har bloggen Nickys.se. Hade kollat på just den här tidigare i en webshop men inte orkat lägga ner pengarna.

Inreda och dekorera

 
Som jag nämnde i inlägget tidigare ska vi ju på Ikea snart. Här har jag gjort ett litet collage på de saker jag tror jag kommer köpa. Tänkte köpa två-tre hyllor där jag kan förvara lite saker men också dekorera fint med ett par av sakerna som är med på bilden. Tänkte ha de där ljushållarna där med ljus men också kanske en vas med fina blommor i olika färger.
 
Vill ha det i vitt, det är fint och enkelt. De är de små sakerna som gör skillnad i rummet. Allt det här hittade jag på hemsidan, HÄÄÄR !!

Sommar längtan och sjukling

Gammal bild från balen i somras. Åh vad jag saknar sommaren!
Hej på er! Hade lite bildbrist så här fick ni en bild på mig och Hampus ifrån balen.
Har varit hemma idag, var hemma igår också. Halsen mår inte så bra. Har för övrigt inget att berätta om min dag har inte gjort någonting förutom att typ kolla på film liksom. Men mitt rum är klart i alla fall! Fast har inte flyttat in mina saker ännu. Vi ska på en sväng till ikea i helgen också. Men då ska det inte köpas stora saker utan mer små detaljer och annat behövligt.
 
Fan vad det är tråkigt att vara sjuk, fine en dag kan vara skönt att vila upp sig men inte mer än så. Blir hemma imorgon också så att jag frisknar till helt. Så planerar att gå på Torsdag förhoppningsvis. Nu ska jag se på Breaking bad med Sandra, som också är hemma.
 
 

Min dag


Hej där! Blev lite i konstig ordning med inlägget innan. Jaha skola imorgon, vet inte riktigt hur jag känner inför det. Inte så mycket man kan göra åt det. Idag har det bara varit en lugn dag. Hade ställt klockan på tio för att sedan åka till gymmet, men när jag vakna kände jag direkt att det klarar inte min lilla hals av, håller väl på att dra på mig ännu en halsfluss eller något. Får hoppas på att det känns bättre imorgon. Jag har även målat lite av de sista i mitt rum idag. Kommer bli jätte bra när det är klart!
 
Har nyss ätit en mysig middag men mamma och Sandra. Nu ska jag försöka städa lite och så sen får jag se om jag orkar göra något. Vill helst försöka ta det lugnt så att jag inte blir sjuk. Hoppas ni inte har för mycket söndags ångest och ha en bra kväll!

Nytt!

 
Bloggade tidigare i veckan om att jag och mamma hade varit och köpt lite nya tränings kläder till mig. Skorna är jag jätte nöjd med! Snygga och sköna. Dessa kommer ifrån xxl och tror dom kosta runt 500 lappen. Men köpte också ett par löpar tights från H&M. Varken stadium eller xxl hade några bra i min storlek så dessa fick funka. Tror dom kosta ca 200 kronor.

Fairy

 
 
Såhär såg jag ut igår, tänkte bara visa lite bättre bilder på sminkningen och allt. Klänning lånad av Nita och vingar köpta på lekis. Sen ser ni ju också hur min haka ser ut, detta är såret från cykel olyckan, så jäkla klantig..
 

Halloween fest

Hej! Den här dagen är ju lagom seg. Halloween fest igår vilket var väldigt trevligt, men inte lika trevligt idag. Är så sjukt trött men det får man ta. Var på sjukhuset som sagt iförrgår och det var inget allvarligt med käken så det är lugnt. Gick upp rätt tidigt igår och åkte ner till centrum för att köpa älva vingar. Sedan mötte jag upp mamma som skjutsade mig till Sofia där festen var. Var där hela dagen och fixa och dona. Vi var några tjejer och åt middag tillsammans innan och förade, sedan vid nio tiden började folk komma.
 
Jag var då utklädd till älva, blev jätte nöjd med mitt smink som min syster fixade. Hade till den en grön klänning, det blev hur bra som helst. Dock glömde jag både vingarna och min laddare hos henne, åh förstår inte hur jag lyckas. Tror jag glömt min laddare hos folk 4 gånger nu på det här lovet. Suck..
 
Tjejerna innan festen.
Ania var utklädd till docka!
Jag och Ania.
Jag och Sanna.